Кои са най-важните въпроси, които да зададете към лицензираната пътна помощ? Ако обмисляте да се обадите на пътна помощ, защото сте аварирали на магистралата, автомобила е повреден, без гориво или сте се заключили извън колата си, тогава въпросите към тях могат да ви спестят много време и дори малко пари.

В следващата статия ще разгледаме първите пет въпроса, които трябва да зададете на пътната помощ, когато се обадите за помощ на пътя! Ако се намирате в София или, които и да в било град в цялата страната и имате нужда от пътна помощ, Найс Транс е само на едно телефонно обаждане на +359 885 777 715

Какво да попитаме фирмата за пътна помощ!

1.Какви превозни средства може да репатрира?

Това е страхотен въпрос, който трябва да зададете, особено ако шофирате голямо превозно средство или някакъв вид специализирана кола, която изисква нещо различно от стандартното репатриране. Ако вашият автомобил има специфични изисквания за теглене, уведомете шофьора на пътната помощ възможно най-скоро, за да могат да подготвят правилното оборудване.

2.Колко време ще отнеме на пътната помощ, за да стигне до вас?

Ако се окажете блокирани насред нищото, колко време ще отнеме на пътната помощ да стигне до вас е информация, която трябва да знаете. Повечето фирми за пътна помощ и репатриране могат да стигнат до вас за приблизително 30-60 минути, но ако сте на отдалечено място, ще трябва да вземете това предвид и да проявите търпение.

3.Може ли фирмата да ви даде оценка на разходите за репатриране?

Да имате представа колко ще струва репатрирането ви винаги е добра идея, особено ако сте с ограничен бюджет. Това ще ви позволи да сте подготвени и да подготвите сумата за извършената услуга. Друг въпрос, който трябва да зададете е какви са начините на плащане.

4.Предлагат ли денонощна пътна помощ?

Всички уважавани фирми за пътна помощ предлагат денонощни услуги, така че това трябва да е първият въпрос, който задавате, когато се свързвате с фирмата.

5.Какви други услуги предлагат?

Ако сте свършили горивото или ви е паднал акумулатора, попитайте пътната помощ дали предлага зареждане с гориво или подаване на ток. Може дори да не се наложи да теглите автомобила си!

Пътна Помощ София

Заключение

Вече знаете петте най-важни въпроса, които трябва да зададете следващия път, когато се свържете с пътна помощ. Важно е да разберете кои въпроси си струва да зададете. Може просто да ви спести някой друг лев и много време!

Ако сте аварирали на пътя, ние сме само на едно телефонно обаждане на +359 885 777 715 или запитване чрез контактната ни форма. Работим 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината, за да сте винаги в движение и да ви помогнем да върнете автомобила си на пътя.

Общо прочитания: 116|Прегледи на ден: 3