Смяна на гума

Ремонт и смяна на спукани гуми

Начало/Услуги/Смяна на гума
Смяна на гума от пътна помощ

Почти на всеки шофьор му се е налагало или ще му се наложи смяна на гума по време на път. Често хората не разполагат с нужните инструменти или резервна гума или пък нямат опит. В такива ситуации, не губете времето си, а се доверете на професионална помощ при смяна на гума от Пътна Помощ Найс Транс.

Как става смяната на гума от пътна помощ?

Всичко е много лесно, свързвате с нас и ние ще дойдем на посоченият адрес. Вдигаме автомобила на крик и демонтираме спуканата или увредена гума, без да повреждаме джантите. Болтовете се развиват с ключ и се монтира резервната гума. Ако резервната гума е спаднала, разполагаме и с компресор с които да я напомпаме. В частни случай, когато аварията е по-тежка ще преместим автомобила на безопасно или до най-близкият сервиз.

Цени за смяна на спукана гума на адрес

Цената за смяна на спукана гума в рамките на гр.София или София-област от Пътна Помощ Найс Транс е 40лв., а посещението на адрес се доплаща още 20лв. Сумата е ориентировъчна и може да варира спрямо разтоянието. Конкретно ценообразуване може да получите, когато се свържете с нас по телефона и обявите своето местоположение, тогава ние ще ви дадем цена и за колко време ще пристигнем на мястото.

Защо да потърсите пътна помощ за смяна на гума?

Ако нямате нужният опит или нямате всички необходими инструменти не се колебайте да се свъжете с Пътна Помощ Найс Транс. Ние сме професионалисти и сме подготвени за всякакви ситуации и можете да бъдете спокойни, че ще продължите по пътя си безаварийно. Реагираме бързо в рамките на гр.София , работим на конкурентни цени и помагаме във всяка ситуация.

Ключови думи за услугата: пътна помощ смяна на спукана гума, пътна помощ смяна на гума

Тагове: пътна помощ

Полезно от Блога

Други Услуги

Често Задавани Въпроси?

Инструментите необходими за безпроблемната смяна на гума са:

  • Крик
  • Ключ за гуми
  • Резервна гума
  • СпрейКомпресор за гуми

Правилното поставяне на крика е под праговете, повечето коли имат специален тампон/пета, където влиза крика. Ако праговете на колата са изгнили, най-добре поставете крика на предният мост или носача.

След като сте поставили крика и сте укрепили автомобила развийте всички болтове, ако са прекалено стегнати можете да използвате някакво удължение за по-голям натиск или с крак. Извадете гумата и я сложете на безопасно разтояние от колата.

Поставете резервната гума на мястото на спуканата гума и поставете по един болт от всяка страна, за да я фиксирате. След това поставете и останалите болтове, като започнете да ги завивате на кръст. Възможно е и да имате секрет за монтаж и демонтаж на гумите.

Нашите Клиенти

Отзиви от нашите клиенти за нивото на обслужване и качеството на предлаганите услуги на пътя.

„Цените за пътната помощ и репатриране са едни от най-ниските на пазара“

Юлиан Миташки

„Доволни сме от репатрак услугите ползвали сме ги вече няколко пъти за наши фирмени автомобили.“

Михайл Иванов

„Много коректна фирма, изключително професионално обслужване от персонала!„

Николай Николов

Трябва ви Пътна Помощ? Обадете се!

Ние винаги сме на линия 24/7

  • +359 890 517 061