Подаване на стартов ток

Аварийно подаване на ток на всички МПС

Начало/Услуги/Подаване на ток
Аварийно подаване на стартов ток от пътна помощ

Подаване на ток е услуга, която предлагаме на територията на гр.София и София-област леки и тежкотоварни автомобили. Ако не искате да рискувате или не можете да се справите сами потърсете опитни специалисти и пътна помощ за подаване на ток.

Повече за услугата подаване на ток?

Подаването на стартов ток е услуга, при която се подава допълнителен заряд от външен източник на моторно превозно средство, най-често с кабели за подаване на ток. Ние от Пътна Помощ Найс Транс сме специализирани в подаване на ток с кабели на всички видове леки и тежкотоварни автомобили. Разполагаме с качествени кабели за стартиране на двигателя и не използваме китайски кабели с ограничения в ампеража. Извършваме услугата в рамките на гр.София, като се стремим да реагираме в рамките на 20-30 минути в зависимост от трафика.

Колко време отнема подаването на ток?

Времето, което ще отнеме на акумулатора да се възбуди много зависи от вида превозно средство. За камиони, бусове, джипове или вид селскостопанска техника времето може да достигне дори един час. В най-общият случай подаването на ток отнема няколко минути, ако в автомобила няма друга повреда, която да пречи на запалването на двигателя.

Цени за подаване на стартов ток в гр.София

Найс Транс винаги се стреми да предлага на вас, нашите клиенти най-ниската цена за подаване на стартов ток за леки автомобили, тежкотоварни камиони или друг вид моторни превозни средства. Цената за услугата подаване на ток за гр. София е 50лв. Свържете се с нас по всяко време и ние ще реагираме в най-кратък срок.

Ключови думи за услугата: подаване на ток София, подаване на ток с кабели, пътна помощ подаване на ток, подаване на ток с кабели софия, подаване на стартов ток цени

Тагове: пътна помощ

Полезно от Блога

Други Услуги

Често Задавани Въпроси?

Най-честите причини за изтощен акумулатор са:

  • Колата не е палена дълго време
  • Акумулаторът е стар
  • Допълнителен консуматор на ток
  • Забравени фарове, радио или габарити
  • Включена аларма за дълъг период от време
  • Повреден алтернатор или други повреди

Има случай, в които подаването на ток не успява да стартира двигателя на автомобила. Това може да се дължи на друга повреда, например стартер или допълнителен проблем с електричеството. В тази ситуация можем да ви предложим репатриране с пътна помощ до адрес или избран от вас сервиз.

Зимата в сезонът в които паленето рано сутрин може да бъде трудно, а в някой случай дори невъзможно. Подаването на ток през зимният сезон е най-търсената услуга от пътна помощ. Не се отчайвайте, ако изпаднете в подобна ситуация, ние ще се отзовем в най-кратък срок, за да ви помогнем.

Производителите на някой марки автомобили, като BMW и Mercedes инсталират акумулаторите в багащника, а не при моторния отсек. При тези коли подаването на ток става, чрез изведена плюсова клема, а минуса се взима от купето.

Кабелите, които използваме са професионални силови кабели за подаване на ток, подходящи за бензинови и дизелови двигатели. Кабелите са около 3.5м, произведени по стандарт DIN GS.

Дори и през летните месеци, акумулаторът ви също може да се изтощи. Честа причина за това е забравен консуматор – плафон, радио, фарове и други. В този случай може да се опитате да заредите акумулатора сами. Ако не разполагате със зарядно за акумулатор, винаги може да се свържете с пътна помощ, която да ви подаде ток.

Нашите Клиенти

Отзиви от нашите клиенти за нивото на обслужване и качеството на предлаганите услуги на пътя.

„Цените за пътната помощ и репатриране са едни от най-ниските на пазара“

Юлиан Миташки

„Доволни сме от репатрак услугите ползвали сме ги вече няколко пъти за наши фирмени автомобили.“

Михайл Иванов

„Много коректна фирма, изключително професионално обслужване от персонала!„

Николай Николов

Трябва ви Пътна Помощ? Обадете се!

Ние винаги сме на линия 24/7

  • +359 890 517 061