Международен транспорт

Автовози за превоз до България

Начало/Услуги/Международен транспорт
Международен транспорт с автовоз или платформа от Европа

Международен транспорт на автомобили с автовоз или платформа на леки автомобили, джипове, бусове и други от и за Германия, Белгия, Холандия, Швейцария, Гърция, Италия, Франция и др.

Цени за транспорт с автовоз до България?

Организацията на транспорт с автовоз или превоз с платформа на автомобили от и за Европа се калкулира спрямо километрите от началната до крайната точка и цените на горивата към този момент. Повече информация за срокове и цени за доставка на леки и лекотоварни автомобили, можете да се свържете с нас на посочените телефони или чрез формата за контакт в нашият сайт.

Какви са сроковете за транспорт с автовоз?

Сроковете за транспорт на автомобилите зависи от локацията на превозното средство и разтояните. Автомобилите, които се намират в по-големи градове и изградена прилична инфраструктура се товарят значително по-бързо. Например превоз на коли от Германия до България е около 14 дни плюс още седмица след товарене.

Защо да изберете нас?

Найс Транс разполага със специализирани автовози и екип от опитни шофьори. Можем да извършим превоз на до 10 автомобила на един курс, услуга подходяща за всички автокъщи. Не се колебайте да се свържете с нас, ако се нуждаете от специализиран транспорт за вашите автомобили, каравани, кемпери бусове и др. Също така можем да ви съдействеме при обработката на документи за регистрация в КАТ София, изваждане на транзитни номера и др.

Ключови думи за услугата: автовоз Германия България, автовоз от Германия цена, автовоз Италия България, автовоз цена на км, автовоз от швейцария до българия цени

Тагове: автовоз цена

Полезно от Блога

Други Услуги

Често Задавани Въпроси?

Цената за транспорт с автовоз на всички видове автомобили от и за България се определя от цената на горивото в настоящият момент и километрите от началната и крайна точки.
За всички извършени плащания към издаваме фактури за физически и юридически лица.

Извършваме регулярни курсове от и за Румъния, Унгария, Австрия, Германия, Франция, Чехия, Полша, Словакия, Литва, Латвия и др.

Да, ако желаете можете да направите допълнителна карго застраховка, като предварително заявите желанието си преди да бъде натоварен автомобила на платформата или автовоза.

Нашите Клиенти

Отзиви от нашите клиенти за нивото на обслужване и качеството на предлаганите услуги на пътя.

„Цените за пътната помощ и репатриране са едни от най-ниските на пазара“

Юлиан Миташки

„Доволни сме от репатрак услугите ползвали сме ги вече няколко пъти за наши фирмени автомобили.“

Михайл Иванов

„Много коректна фирма, изключително професионално обслужване от персонала!„

Николай Николов

Трябва ви Пътна Помощ? Обадете се!

Ние винаги сме на линия 24/7

  • +359 890 517 061