Доставка на гориво

Бърза доставка до адрес на клиента

Начало/Услуги/Доставка на гориво
Доставка на гориво от пътна помощ

Доставка на гориво? Няма проблем! Ако сте закъсали на пътя и нямате гориво в резервоара и в близост няма бензиностанции, възползвайте се от нашата услуга доставка на гориво и нашите екипи ще доставят необходимото, за да продължите пътя си.

Какво включва услугата доставка на гориво?

Липсата на гориво не е често срещана ситуация, но не е и невъзможно да останете без гориво на магистралата, дори и да сте опитен шофьор. Доставката на гориво може да бъде извършена до ваш адрес или до местоположението на вашият автомобил или друга техника. Към момента извършваме доставки на гориво само в рамките на гр.София и София – област.

Как да заявите доставка на гориво до адрес?

Заявката за доставка на гориво на ваш адрес е лесна процедура. Просто позвънете на нашият телефон +359 885 777 715 и съобщете на дежурният екип вашето местоположение и ние ще реагираме своевременно. Подготвени сме за такива ситуации и ще доставим горивото без значение дали става въпрос за лек автомобил, джип, микробус или строителна механизация.

Защо да позвъните на пътна помощ за гориво?

Ако търсите най-добрата и най-надеждна услуга за пътна помощ – ние сме насреща. Когато горивото ви свърши, повечето фирми за пътна помощ ще си сложат надценка на горивото. С нас получавате заявеното гориво на пазарна цена и няма бъдете таксувани допълнително.

Ключови думи за услугата: доставка гориво София

Тагове: пътна помощ

Полезно от Блога

Други Услуги

Често Задавани Въпроси?

Ще се отзовем на вашето повикване своевремено, но понякога оргомният трафик може да забави мобилният екип, но можете да бъдете сигурни, че ще дойдем при вас.

Пътна Помощ Найс Транс може да достави до личен адрес или до местоположението на автомобила бензин, дизел или друг консуматив, като антифриз, масла и др.

Пътна помощ Найс Транс и нашият автопарк е локализиран в Столицата и обслужваните райони са София- град и София-област.

Нашият екип ще достави с репатрак заявеното гориво или друг консуматив на ваш адрес на цена от 49лв., като цената на горивото е необходимо да бъде заплатена отделно.

Нашите Клиенти

Отзиви от нашите клиенти за нивото на обслужване и качеството на предлаганите услуги на пътя.

„Цените за пътната помощ и репатриране са едни от най-ниските на пазара“

Юлиан Миташки

„Доволни сме от репатрак услугите ползвали сме ги вече няколко пъти за наши фирмени автомобили.“

Михайл Иванов

„Много коректна фирма, изключително професионално обслужване от персонала!„

Николай Николов

Трябва ви Пътна Помощ? Обадете се!

Ние винаги сме на линия 24/7

  • +359 890 517 061