Услуги

Начало/Услуги

Услуги с лицензирана пътна помощ 24/7

Услуги по репатриране извозване, транспорт и оказване на пътна помощ на аварирали автомобили за гр. София, страната и чужбина.

Ние от пътна помощ Найс Транс сме екип от професионалисти с дългогодишен опит и предлагаме широка гама от услуги на пътя. Работим с съвременни и винаги изправни товарни автомобили, като се стремим да гарантираме високо качество и своевременното транспортиране на всички катастрофирали или аварирали моторни превозни средства до крайната им дестинация на разумни цени.

Направете Запитване

При заявка изпратете вашите данни и ние ще се свържем с вас в най-кратък срок за потвърждение и уточнения.

Репатриране на автомобили

Репатриране на автомобили

Нашият екип предлага бързо и качествено репатриране на леки автомобили, джипове, ванове и мотори със специализиран транспорт за София и цялата страна.

Международен транспорт

Международен транспорт на леки и лекотоварни автомобили с автовоз на територията на Европа и Азия. За допълнителна информация и въпроси се свържете с нас.

Международен транспорт с автовози
Съдействие при регистрация КАТ София

Регистрация на МПС в КАТ София

Съдействие при първоначална регистрация и пререгистрация, както и всички видове услуги за нови и употребявани автомобили в КАТ София на ниски цени.

Доставка на гориво до адрес на клиента

В случай, че останете без гориво по време на вашето пътуване, ние от Пътна Помощ Найс Транс ще ви доставим необходимото гориво, за да продължите пътя си.

Доставка на гориво от пътна помощ
Подаване на ток от пътна помощ

Аварийно подаване на стартов ток

На пътя сте и имате изтощен акумулатор, ние ще се отзовем по-най бързият начин на ваш адрес и ще ви съдействаме с подаването на ток на вашият автомобил.

Смяна на спукана или увредена гума

Спукана гума по време на път? Не се притеснявайте! Може да разчитате на нас при монтаж и демонтаж на спуканата гума. При нужда от закупуване на нови гуми, може да се възползвате се от услугите на нашите приятели от Сервиз за гуми и джанти Seven 7ires.

Смяна на гума от пътна помощ

Трябва ви Пътна Помощ? Обадете се!

Ние винаги сме на линия 24/7

  • +359 890 517 061

Клиентите, които ни се довериха

Ние подхождаме с професионализъм и внимание към всеки клиент. Нашият дългогодишен опит на пътя и в репатрирането на леки автомобили, ванове, пикапи и мотоциклети са без компромис.

„Изключително коректни, бърз и сигурен международен транспорт.“

Георги Димитров

„Стабилен и коректен партньор на пътя. Екипът е отзивчив и реагира много бързо в разрешаването на моят проблем.“

Петър Петров

„Бях очарована от бързата реакция, а цените са доста достъпни! Бих използвала услугите на пътна помощ отново.“

Даниела Каменова