Когато се случи най-лошото и вашият електромобил трябва да бъде репатриран, как можем да го направим правилно, без да предизвикаме повреда? Въпреки общоприетото схващане, електрическите автомобили могат да бъдат репатрирани, но това трябва да стане на бордова платформа.

Има различни причини, поради които вашето електрическо превозно средство може да се наложи да бъде теглено. Може би имате изтощен акумулатор, повреда в двигателя, участвали сте в инцидент или дори спукани гуми. Независимо, че имате нужда от пътна помощ, не се паникьосвайте. Вашият електромобил може безопасно да бъде изтеглен.

В следващата статия ще разгледаме отблизо как правилно да изтеглим електромобил от пътя. Ще разгледаме и защо не трябва да теглите електрическия си автомобил. Ако предпочитате да си спестите излишни главоболия, не се колебайте да се свържете с нас!

Как да теглим електромобил?

За разлика от автомобилите с двигатели с вътрешно горене, електрическите превозни средства нямат неутрална скорост. Разбира се, има някои коли с неутрална позиция на скоростният лост, като Nissan LEAF и Chevy Volt, но повечето електрически превозни средства не разполагат с неутрална скорост.

Когато електромобила ви спре неочаквано, това може да бъде доста стресиращо. За щастие има безопасен начин да изтеглите автомобила си. В Найс Транс винаги използваме бордови камион с платформа, за да репатрираме всички електрически превозни средства.

Когато вашият електромобил е на бордовия камион, не е нужно да се притеснявате, че ще бъде повреден, защото автомобила е 100% защитен и осигурен. Гумите не се движат. Ако теглите електрическо превозно средство на гуми, това може да причини скъпи щети на трансмисията или батериите.

Как да теглим електромобил?

Последното нещо, което искате да направите с вашия електрически автомобил, е да го теглите неправилно. Не се обаждайте на вашият най-добър приятел , за да го накарате да изтегли вашитият електромобил с колан или въже. Това може да причини много допълнителни щети на вашия електромобил и дори да комптометира гаранцията му. Може да е изкушаващо да изберете по-евтиния вариант, но последното нещо, което някой иска, е скъпа сметка за ремонт, защото автомобилът му е бил теглен неправилно.

Ако вашето превозно средство трябва да бъде теглено по някаква причина, тогава се обадете на професионалистите в Найс Транс. Имаме опита и оборудването, за да изтеглим безопасно вашето електрическо превозно средство и да ви отведем там, където трябва.

Вашият партньор на пътя

Вече знаете правилния начин да теглите вашето електрическо превозно средство. Ако попаднете в ситуация, в която се нуждаете от репатрак или пътна помощ, моля, не се колебайте да се свържете с нас! Нашите опитни шофьори имат знанията и оборудването, за да изтеглят безопасно вашето превозно средство, включително електрически автомобили!

Ако сте аварирали на пътя, ние сме само на едно телефонно обаждане на +359 885 777 715 или запитване чрез контактната ни форма. Работим 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината, за да сте винаги в движение и да ви помогнем да върнете автомобила си на пътя.

Общо прочитания: 91|Прегледи на ден: 3