Не всеки има късмета да има приятел с пътна помощ, който да стои в очакване, ако случайно закъсате. И така, на кого се обаждате, ако шофирате по магистралата и колата внезапно се развали, спукате гума или претърпите инцидент ? Разбира се, обаждате се пътна помощ.

Ако се намирате в София или, които и да в било град в цялата страната и имате нужда от пътна помощ, Найс Транс е само на едно телефонно обаждане +359 885 777 715. Кога обаче е наистина наложително? В следващата статия ще разгледаме детайлно някои от причините, поради които може да се наложи да се обадите на денонощна пътна помощ.

Ситуации, които изискват репатриране

Пътен инцидент

Една от най-честите причини, поради които хората се нуждаят от спешна пътна помощ, са пътните инциденти. Всеки инцидент на пътя ви поставя в потенциално опасна ситуация. Следователно излизането от пътя и извън трафика възможно най-скоро, за да се предотвратят допълнителни инциденти, е висок приоритет.

Спукана гума

Спуканата гума може да бъдат истинско неудобство и предизвикателство за всеки. В зависимост от ситуацията в която пукате гума, може да ви постави в изключително опасна ситуация. Докато някои хора имат опит в смяната на спукана гума, не всеки е вещ в тази сфера. Освен това не всички автомобили разполагат с резервна гума. Ако имате нужда от помощ и смяна на спукана гума, ние от Найс Транс можем да ви съдействаме.

Пътна помощ и проблем с двигателя

Проблеми с двигателя и повреди

Няма нищо по-лошо от повредена кола на пътя. Освен ако не сте механик , вероятно няма да имате представа какво се случва с колата ви. Първият ви приоритет трябва да бъде да намерите безопасно място, където да отбиете. Последното нещо, което искате, е да спрете в бързата лента на магистралата. Обаждането на спешна пътна помощ е един от начините да се измъкнете безопасно от ситуацията.

Паднал акумулатор

Да си кажем истината, почти всеки е изпадал в ситуация, в която спира на бензиностанцията да зарежда и когато се опитате да стартирате двигателя отново..изненада, акумулатора е изтощен. В днешно време акумулаторите не издържат толкова дълго, колкото преди, и често акумулатора ви умира без никакво предупреждение. Не много хора носят кабели за ток, а и помощта край пътя е рядко явление, така че е добра идея да се обадите на специализирана пътна помощ, за подаване на стартов ток.

Пътна помощ и репатрак

Повредите и авариите понякога са неизбежни. Това е особено вярно, ако прекарвате много време на път. Но независимо от причината, поради която пътувате, в даден момент има голям шанс да имате нужда от пътна помощ.

Ако сте аварирали на пътя, ние сме само на едно телефонно обаждане на +359 885 777 715 или запитване чрез контактната ни форма. Работим 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината, за да сте винаги в движение и да ви помогнем да върнете автомобила си на пътя.

Общо прочитания: 89|Прегледи на ден: 3